vineri, 8 februarie 2013

Test greu pentru SCM

         Miercuri SCM Petrotub Roman a pierdut in fata SC-ului din Bacau cu scorul de 2-0 bacauanii inscrind  prin  Schiopu Mario si Predoiu Madalin.
       
         SCM-ul a inceput cu : Costea , Vlaicu , Ciobanu , Carnariu , Lupusoru , Menghia , Popa(cpt) , Chirila , Abuzatoaei , Sofronie. In repriza secunda au mai evoluat Cernat , Dornescu , Alexandru , Gafita , Capraru , Harbuzaru , Damian si Patrascu.
         In prima repriza nu au fost foarte multe ocazii de gol  bacauanii avand una sau 2 ocazii mai clare de a marca iar  SCM-ul prin Alexandru .In repriza secunda tot Alexandru a avut cea mai mare ocazie de a marca atunci cand Harbuzaru i-a pasat excelent ,lasanu-l singur cu portarul dar fara sa-l invinga.Bacaul a avut mai multe sanse de a marca printre care si cele doua goluri prezentate mai sus.La romascani nu au putut evolua din cauza unor accidentari Ghidarcia Sergiu si Marin Daniel  iar Sofronie George in minutu 5 al partidei a suferit o accidentare musculara fiind inlocuit cu Alexandru Marius.Din pacate pentru Marin Daniel accidentarea se pare ca este una destul de grava necesitand cel mai probabil o operatie de menisc la genunchiul drept si cu siguranta va lipsi cateva partide de la inceputul returului.

          Miercurea urmatoare 13.02.2013 SCM-ul va juca la Bacau tot impotriva lui SC
Bacau.Va v-om tine la curent cu informatii privind scorul si evolutia echipei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu