marți, 5 februarie 2013

Amical SCM Petrotub Roman - SC Bacau

               Miercuri 06.01.2013 va avea loc partida amicala dintere SCM Petrotub Roman si Sc Bacau .
Startul va fi la ora 13 desfasurandu-se la Piatra Neamt pe terenul sintetic din incinta stadionului central.
Echipa bacauana este liderul seriei I din Liga a III-a de fotbal cu 25 de puncte(8-1-2) in timp ce echipa noastra ocupa locul 6 cu 16 puncte (5-1-5).

               In turul acestui campionat partida dintre cele 2 formatii s-a incheiat in favoarea bacauanilor cu scorul de 3-1 , partida desfasurandu-se la Roman.Am condus cu 1-0 ,golul romascanilor fiind marcat de capitanul echipei Popa Madalin  min 58  si in ultimele 10  minute adversarii au reusit sa marcheze de  3 ori prin  Ungureanu 2 si Intuneric .Se anunta o partida interesanta,chiar daca este    ea amicala  si speram cu totii ca baietii nostri sa evolueze la fel de bine asa cum au facut-o acum cateva zile la Moinesti ,cand au reusit sa faca un joc bun si sa castige cu 3-1..

               SC Bacau  a mai efectuat anul acesta 2 meciuri de verificare unul cu Aerostar Bacau scor 2-2 si unul contra lui Ceahlaul Piatra Neamt scor ce s-a terminat 1-0 pentru SC Bacau.  Asadar rezultatul scos de SC  impotriva Ceahlaului spune foarte multe si pentru noi ne asteapta un test greu care speram sa-l trecem cu bine .


               Va voi tine la curent cu ce s-a intamplat la partida,cu rezultatul final si cu evolutia echipe si de ce nu , poate si scorelive



                         

                                                 Bafta SCM PETROTUB ROMAN     !!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu