vineri, 15 februarie 2013

SCM PETROTUB ROMAN - FC CEAHLAUL II 3-1

          SCM-ul a obtinut in ultima zi de cantonament (vineri 15.02.2012) o victorie frumoasa impotriva celor de la Ceahlaul Piatra Neamt II , echipa foarte  tanara , abitioasa si  bine pregatita de Misu Ionescu .

Golurile romascanilor au fost marcate de Popa (pen) , Patrascu ( sut 17 metri langa bara ) si Harbuzaru.
Ghoerghe Poenaru a folosit urmatorul unsprezece :
 Portar     :  Dornescu   ,
 Fundasi   :  Vlaicu , Ghidarcia , Carnariu , Ciobanu,
 Mijlocasi :  Talpalariu , Chirila , Popa , Abuzatoaei,
 Atacanti  : Menghia si Alexandru.

 Pe parcursul primei reprize au mai intrat Harbuzaru ,Patrascu si Lupusoru iar in repriza secunda au evoluat toti jucatorii cu exceptia lui Damian care sufera o usoara accidentare. Din pacate ,marti, Daniel Marin a suferit o interventie chirurgicala la genunchiul  drept ( operatie menisc) si momentan este in perioada de recuperare si peste aproximativ o luna jumatate speram sa fie apt de joc.

   Asadar ,astazi ,  baietii nostri au terminat perioada de pregatire centralizata in care D-l Poenaru  se declara  multumit de ceea ce s-a realizat avand in vedere ca au fost 10 zile destul de grele pentru fotbalistii SCM-ului.

   Urmatorul meci amical  va fi vineri  (22.02.2012)  impotriva celor de la Aerostar Bacau si va avea loc in Roman.Va vom tine la curent cu desfasurarea partidei ,ora si terenul pe care se va juca.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu