vineri, 22 februarie 2013

SCM Petrotub - Aerostar Bacau 0 - 1

                    SCM-ul ,din pacate, a pierdut astazi cu scorul de 1-0 impotriva celor de la Aerostar Bacau . Terenul a fost unul acoperit cu zapada si pur si simplu a fost impracticabil pentru o partida de fotbal iar din acest motiv repriza secunda a durat cca 30 de minute.Aceasta  decizie a fost luata  de D-l Ghoerghe Poenaru si de Apostol Stefan (antrenor principal Aerostar) pentru a proteja jucatorii de accidentari .
                    Daca pana la pauza romascanii au avut cateva ocazii clare de gol de a marca ( Alexandru , Menghia , Abuzatoaie) scorul a ramas neschimbat 0-0 iar in repriza secunda un sut norocos al unui mijlocas de la Aerostar ajunge exact in vinclul portii aparate in acel moment de Cernat.
                     D-l  Ghita Poenaru a inceput cu :
         Dornescu                                                   - portar
         Ciobanu , Ghidarcia , Carnariu , Capraru   - fundasi
         Vlaicu , Popa (cpt). , Chirila , Harbuzaru    - mijlocasi
         Abuzatoaie si Menghia                              - atacanti
                     In repriza secunda au mai evoluat Cernat si Costea - portari si jucatori  de camp Patrascu , Lupusoru , Gafita , Tapu , Alexandru , Damian .
          Urmatorul meci al romascanilor este programat vineri 01.03.2013 impotriva echipei Rapid Suceava ,echipa ce evolueaza in liga a II-a , seria I. Pana la inceperea partidei va v-om anunta ora de start si terenul pe care se va juca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu