vineri, 1 februarie 2013

CSM Moinesti - SCM Petrotub Roman 1 - 3

Astazi ,vineri 01.02.2013 , SCM Petrotub Roman a pasit cu dreptul in noul an avand in vedere rezultatul partidei de la Moinesti ( scor  final 1-3).  Pentru romascani au marcat Abuzatoae Alin, Sofrone George si Tapu Cosmin .Nu este chiar atat de important cat a fost scorul final ci evolutia echipei care se pare ca este pe drumul cel bun si speram in continuare sa aiba rezultate satisfacatoare.
.Elevii lui Gheorghe Poenaru au jucat foarte bine cu toate ca in formula de start au avut loc unele modificari fata de turul de campionat si aici ma refer la noile achizitii facute de SCM ( Abuzatoae.,Menghia , Cernat, Carnariu,Sofrone)
.Echipa de start a fost alcatuita din :
Portar : Cernat
Fundas : Vlaicu Aurel.,Marin Daniel ,Carnariu Adrian , Ciobanu Daniel
Mijlocas : Talpalariu , Popa Madalin (Cpt) , Chirila Ionut ,Alexandru Marius
Atacanti : Abuzatoaie Alin si Menghia Valentin

Au mai aveluat in repriza secunda : Gafita , Lupusoru , Capraru , Patrascu , Harbuzaru , Sofrone,Damian

Min 40 gol SCM  --- Marcator Abuzatoaie Alin
Min 50 gol SCM --- Marcator Sorfone George  -  sut din marginea careului de 16 metri sub transversala
Min 55 gol FCM Moinesti --- Marcator Darie  din lovitura de la 11 metri
Min 88 gol SCM --- Marcator Tapu Cosmin    -   preluare in marginea careului de 16 metri si sut plasat pe langa portar
    De mentionat ca SCM a mai avut cateva situatii clare de a marca prin Carnariu, Harbuzaru si Sofrone si oaspetii prin Darie .

Ghoerghe Poenaru  Antrenor principal SCM : "Sunt multumit de evolutia jucatorilor si cred ca suntem pe drumul cel bun dupa meciul de astazi .Tin sa multumesc celor de la Moinesti pentru conditiile care ni le-au oferit si aici ma refer la suprafata de joc care a fost una foarte buna  la ceea ce este in momentul de fata  in zona noastra . Rezultatul final este unul multumitor dar in mod special sunt multumit de jucatori si marea majoritate a lor au tinut sa respecte ceea ce le-am cerut  inainte de meci . Sa speram ca de la meci la meci sa avem cat mai multe realizari si bine-nteles rezultate favorabile noua" .


Benchea Maricel   - Director Executiv : "Astazi evolutia jucatorilor a fost una  foarte buna  cu cateva exceptii  dar speram ca pe viitor toti sa fie pe aceasi linie de plutire.Tin sa precizez ca prima impresie fata de noiele achizitii este una foarte buna si aici ma refer la Abuzatoae , Menghia ,Cernat , Sofrone , Carnariu care se pare ca se vor integra in lot foarte repede fara nici o problema .Tin sa precizez ca aici are un rol foarte important si  experienta D-lui Gheorge Poenaru care  isi spune cuvantul si nu mai este nevoie de nici un comentariu . Speram ca de la meci la meci jocul echipei sa fie din ce in ce mai bun si pe viitor sa speram la mai sus si sa reusim sa aducem cat mai multi suporteri la stadion" .

Dupa primul meci amical din 2013 jocul lasa o  impresie placuta avand in vedere ca au evoluat si cateva nouatai si pe viitor va voi tine la curent cu tot ce se intampla la SCM Petrotub Roman





                                              Bafta SCM Petrotub Roman    !!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu